HTML

Radikális vagyok

Friss topikok

Címkék

Archívum

Csatáry László az újabb áldozat

2012.07.17. 06:54 pityuhdc

zó ami szó,

Kezd elegen lenni, hogy a média és egyes senkiháziak semmibe veszik az érvényes magyar jogszabályokat.

A cigány gyilkos pofáját kitakarják, nevét csak kezdőbetűvel írják ki, de idős embereket névvel, fotóval és lakcímmel teszik közzé a médiában, úgy, hogy bűncselekményt nem állapított meg jogerősen a magyar bíróság. Nem igaz hogy nincs olyan jogban járta szervezet, vagy akár magánszemély, aki tiltakozna ez ellen a terror ellen.

Idejön Izraelből egy senkiházi és ujjal mutogat, vádaskodik és nincs egy olyan szervezet, amely lépne ez ellen?

Normális országban már rég olyan büntetőeljárást indítottak volna ellene, amikor dr Képíó Sanyi bácsit rágalmazta, hogy a civilizált világ egyetlen országába nem léphetne be ezek után.

De ha már a múltban vájkálunk. Tegyük már tisztába a hazai 1948-1956-ig terjedő időszakot. Ávósok ezrei kínoztak, öltek, nyomorítottak meg magyar emberek tízezreit. Máig nem történt semmiféle jogi lépés az Ávós mocskok ellen, kezdve Péter Gábortól a legutolsó kékparolis bunkóval bezárólag. Biztos nem szabad ezt kapirgálni T. jogvédők! Csak nem az a probléma, hogy a "kiválasztott nép" tagja voltak felülreprezentálva ebben a szervezetben? Már az ötvenes években hatályos törvénykezés sem engedte, legalább is papíron nem, a kínzást, a kényszermunkát, az éheztetést, a jogtalanságot. Tegyük meg a feljelentéseket ezek a bitangok ellen! Kíváncsi vagyok mi lesz a végeredmény.

Idejön Tel Avivból egy senkiházi és vádol. Neki teljesen mindegy hogy van e egyáltalán bizonyíték a kezében. A magyar lakálymédia pedig átveszi a mocskolódást. Arról viszont nem hajlandók írni, hogy ma Izrael az egyedüli állam a világon, amely az emberi jogokat pimaszul semmibe veheti. Gettóba zárt 700000 embert, megakadályozza azt, hogy energia, élelmiszer, gyógyszer jusson a bezárt emberekhez, majd amikor úri jókedve úgy kívánja némi vérengzéssel ünnepli a jogsértést. Akkor öl csecsemőt, asszonyt és aggastyánt, amikor akar. Sokszor akar. Kicsit olyan deja vu érzésem van, hogy a történelemkönyvekben olvastam már ilyenről. Nézzen utána aki akar a varsói gettóban történtekre.

Szó ami szó, tennünk kell ezek ellen.

Először is feljelenteni azokat a médiákat, melyek a személyiségi jogokat sértik, akár Cs Laci bácsi esetében.

Másodszor fel kell kutatni azokat az Ávós senkiháziakat, akik az ötvenes években a jogsértéseket elkövették. Most meg a kiemelt nyugdíjukból röhögve megélnek. Aztán ezeket az ügyeket át kell adni az ügyészségnek, már csak azért, hogy ők is dolgozzanak meg a pénzükért.

 

 

3 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://radikalisvagyok.blog.hu/api/trackback/id/tr524661370

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.07.18. 15:03:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rendőrálat · http://onoguristan.blogspot.com 2012.07.18. 16:20:31

Minden szavaddal egyetértek, amelyet a postban leírtál.

Shopping 2012.07.18. 19:58:52

Arról nem is beszélve hogy az ajtaját teleragaszgató kretének nem zaklatást követnek el???
És az ajtajára felragaszgatott horogkereszt ilyenkor nem tiltott önkényuralmi jel??????
Ha más használja az, de ha zsidó aktivista akkor nem??

Hogy van ez???

nemhívő 2012.07.18. 22:02:17

...ha valóban azt tette az öreg, amit állítanak róla,...akkor csak egy genetikai hulladék...
süti beállítások módosítása